Introductiecursus Makelaardij en Vastgoed IMV (NIPOS)

Een verkoop begeleiden van A tot Z. Het droombeeld van kopers vertalen naar een droompand, een zo hoog mogelijke vraagprijs realiseren voor verkopers, gebouwen taxeren, onderhandelen, koopcontracten opstellen. Een dynamisch beroep waarbij u mensen begeleidt op weg naar een van belangrijkste beslissingen in hun leven; het (ver)kopen van een huis.

In de Introductiecursus Makelaardij en Vastgoed (IMV) helpt Cursus-Makelaar u helder voor ogen te krijgen wat het vak van makelaar inhoudt. Welke ambities kunt u realiseren, welke sociale vaardigheden zijn onmisbaar. En mocht het beroep van makelaar tóch niet zijn wat u zoekt, dan gunnen we u ook een blik in de keuken van projectontwikkelaar, beleidsmedewerker bij een woningcorporatie of beleggingsadviseur op het gebied van vastgoed. Stuk voor stuk beroepen die u kunt uitoefenen met het vakdiploma Makelaar-taxateur o.z. op zak.

Tijdens de introductiecursus Makelaardij en Vastgoed komen tevens bouwkundige, juridische en economische aspecten op een inleidende manier aan de orde. De cursus wordt afgesloten met een NIPOS-IMV examen.

Na afloop van deze cursus bent u in staat de belangrijkste disciplines binnen het makelaarsvak te overzien. U krijgt helder voor ogen wat het vak van makelaar inhoudt.

Vooropleiding
De introductiecursus IMV is op MBO-niveau. Voor het volgen van deze cursus is het nodig dat u minimaal beschikt over een afgeronde opleiding op MAVO/LBO/MBO-niveau.

Programma
De onderwerpen die in de les worden behandeld komen overeen met de nieuwste exameneisen. De cursus bestaat uit de vier modules Makelaardijkunde, Bouwkunde, Recht en Economische aspecten.

Excursies
Cursus-Makelaar organiseert bij voldoende belangstelling diverse excursies. Denk hierbij aan een bezoek het kadaster, een bouwmaterialenhal of het bijwonen van een taxatiedag.

Lesvorm, -locatie en -rooster
De cursusduur beslaat vier hele dagen. U kunt ervoor kiezen deze door de week te volgen, op zaterdag of in acht dagdelen in de avonduren.

Lesdata en prijzen
Een overzicht van lesdata en prijzen vindt u bovenaan deze pagina, achter het tabblad.

Inschrijven
Voor meer vrijblijvende informatie of aanmelden voor een Cursus-Makelaar, kunt u onderstaand formulier invullen.
Wij nemen dan binnen 24 uur (op werkdagen) contact met u op.
Code 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam