Opleiding Aanvullende Theorie (AT Wonen/MKB)

Makelaardijonderwijs van Cursus-Makelaar.nl: degelijk, eigentijds én betaalbaar
Met de opleiding Aanvullende Theorie Wonen/MKB specialiseert u zich op het gebied van woonhuizen en MKB-bedrijfsobjecten. Deze aparte opleiding vormt hiermee een prachtige aanvulling op uw makelaardijopleiding Basistheorie, maar kunt u ook los daarvan volgen. In slechts 4 zaterdagen of 8 avonden weet u van de hoed en de rand!

AT Wonen wordt 2 keer per jaar aangeboden, in februari en september, in verschillende plaatsen in Nederland. Cursisten die de Basistheorie bij cursus-makelaar volgen en zich tegelijk inschrijven voor AT Wonen MKB krijgen een flinke korting. Op het moment dat deze makelaardijcursisten AT Wonen willen volgen, dienen ze zich via het aanmeldformulier op deze website onder vermelding van hun cursistnummer in te tekenen op een groep.

Van Aspirant-Makelaar tot gecertificeerd specialist!|
De opleiding AT Wonen/MKB wordt net als de opleiding Basistheorie verzorgd op hbo-niveau. De opleiding sluit volledig aan op de nieuwste examens van SVM NIVO. Na het behalen van AT Wonen/MKB heeft u dus niet alleen een nuttige specialisatie voor in de praktijk, maar bent u ook nog maar 1 stap verwijderd van het gecertificeerd makelaarschap. Wanneer u na enige jaren werkervaring opgaat en slaagt voor de Praktijktoets, ontvangt u de beschermde titel Registermakelaar-taxateur. Cursus-Makelaar verzorgt ook de opleiding ter voorbereiding op deze toets en begeleidt u graag gedurende het hele opleidingstraject.

Vooropleiding
SVMNIVO adviseert kandidaten om eerst het basisdiploma te behalen en daarna pas te beginnen aan de aanvullende theorie. Dit is 'slechts' een advies, uiteindelijk bent u vrij om zelf de volgorde van uw theorie-examens te bepalen.

Cursusduur AT Wonen/MKB
4 zaterdagen of 8 avonden in steden door heel Nederland.

Lesdata, cursuslocaties
Een overzicht van lesdata, cursuslocaties en prijzen vindt u bovenaan deze pagina, achter het tabblad Lesdata en prijzen. Voor de korting voor cursisten die tegelijk voor de Basistheorie en voor AT Wonen inschrijven, verwijzen wij u naar de prijzen onder de opleiding Basistheorie makelaar-taxateur.

Het examen
De Cursus-Makelaar leidt op voor het examen van SVMNIVO.
Het examen AT Wonen/MKB wordt in de vorm van een flextoets afgenomen. Een flextoets legt u op afspraak af op een door u gekozen datum in een toetscentrum naar keuze.

De exameninschrijving verloopt volledig via www.svmnivo.nl.

Inschrijven
Voor meer vrijblijvende informatie of aanmelden voor een Cursus-Makelaar, kunt u onderstaand formulier invullen.
Wij nemen dan binnen 24 uur (op werkdagen) contact met u op.
Code 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam