Opleiding Erkend Hypotheekadviseur

Werken als hypotheekadviseur
Om de klant extra service te kunnen bieden, breiden veel makelaars hun dienstenpakket uit met hypotheek- en verzekeringsproducten. Een activiteit die door de nieuwe Wet Financieel Toezicht (WFT) aan strenge regels is gebonden.

Dit betekent overigens niet dat het voorheen gemakkelijk was om zonder papieren te werken als hypotheekadviseur. De gezamenlijke hypotheekaanbieders hadden al voorzorgsmaatregelen getroffen. Om de kwaliteit van de hypotheekadviseurs te waarborgen hebben zij een landelijke erkennings-regeling ingesteld en ondergebracht bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH).

Register Erkend Hypotheekadviseurs
Alle Erkend Hypotheekadviseurs worden opgenomen in een register. Wanneer u geregistreerd wilt worden als Erkend Hypotheekadviseur voldoet u met het diploma Hypotheekadviseur van de SEH aan de primaire vakbekwaamheidseis.

Met de opleiding Hypothecair Krediet van Cursus-Makelaarc[ bereidt u zich uitstekend voor op het SEH-examen!

Register voor Financieel Dienstverleners (RFD®)
Omdat de vakbekwaamheid van hypotheekadviseurs nu ook in de Wet Financieel Toezicht (WFT) wordt geregeld, bestaat naast het register voor Erkend Hypotheekadviseurs nu ook een register voor financieel dienstverleners, het RFD®. Dit register wordt beheerd door het WFTNIVO.

Ook met de titel RFD® achter uw naam geeft u duidelijk aan dat u beschikt over actuele vakkennis. Inschrijving in dit register kan uitsluitend als u de basisopleiding Financiele Dienstverlening en één van de andere WFT- modules (bijvoorbeeld Hypothecair Krediet) heeft behaald.

Elk register een eigen examen
Om Erkend hypotheekadviseur te worden dient u examen te doen bij de SEH. Op de website www.seh.nl vindt u uitgebreide informatie. Wanneer u opgenomen wilt worden in het register voor Financieel Dienstverleners, het RFD® doet u examen bij WFTNIVO. Meer informatie over dit register vindt u op www.wftnivo.nl. 

Opleiding Hypothecair Krediet voldoet aan alle exameneisen
Welk register u ook voor ogen heeft, de opleiding Hypothecair Krediet voldoet aan de exameneisen van zowel de SEH als WFTNIVO. Wanneer u voor deze Cursus-Makelaar kiest, kunt u dus alle kanten op! 

Schrijf je Direct in!
Voor meer vrijblijvende informatie of aanmelden voor een Cursus-Makelaar, kunt u onderstaand formulier invullen.
Wij nemen dan binnen 24 uur (op werkdagen) contact met u op.

 
Code 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam